PERHATIAN: Buat pencari duit tambahan, jangan tinggalkan laman ini jika anda benar-benar hendak buat duit tanpa perlu keluar dari rumah anda walaupun seinci...!!!

Adakah anda mempunyai masalah2 ini???
Anda stress???


Bekerja di rumah dengan penuh keselesaan

Pembongkaran Ekslusif Rahsia Menjana Pendapatan Tanpa Perlu Keluar Dari Rumah Oleh Seorang Pemuda Yang Sudah 12 Tahun Tidak Pernah Punch Card.

Namun jika anda mencari aktiviti mencari duit seperti MLM yang fokus untuk mencari downline sahaja, pelaburan internet yang tidak tahu hujung pangkalnya, HYIP dan sebagainya, saya nasihatkan supaya anda meninggalkan laman web ini segera.

Laman web ini hanya dikhaskan buat anda yang ingin bermula untuk membina tapak yang kukuh dari asas. Hanya sesuai buat mereka-mereka yang serius untuk mendapatkan rezeki dari kecanggihan teknologi masakini.

Sebelum anda meneruskan pembacaan, saya ingin bertanya kepada anda...

“Adakah Anda Sentiasa Berhadapan Dengan Situasi-Situasi Sebegini?”

Adakah ini masalah harian anda?

“Soalan Yang Kedua Pula, Adakah Anda Seorang...”

Penjawat awam?

Pekerja swasta?

Pesara?

Pelajar?

Penganggur?

Suri rumahtangga?

Peniaga kecil-kecilan?

“Dan Soalan Yang Terakhir, Adakah Anda...”

Tidak pernah langsung terlibat dalam sebarang bentuk perniagaan internet?

Pernah menjalankan perniagaan internet, tetapi tak berjaya?

Mahu memulakan perniagaan online sendiri tetapi tidak tahu bagaimana nak mula?

Masih teraba-raba untuk mencari perniagaan online yang sesuai dengan diri anda?

Ingin cuba secara part time, selepas kukuh baru bercadang untuk buat secara full time?

Jika YA, maka anda perlu meneruskan pembacaan anda sehingga habis!


Jika anda sudah lama berkecimpung dalam urusan jual beli online dan sudah bergelar 'otai', laman web ini tidak sesuai untuk anda.


Dapatkan akses ke
eKursus PERCUMA: 

5 RAHSIA JANA PENDAPATAN DARI RUMAH

LIMA RAHSIA JANA PENDAPATAN DARI RUMAH

Sila masukkan nama dan alamat emel anda untuk anda memulakan eKursus selama lima hari secara percuma.

Nama

Alamat e-mel

Maklumat anda terpelihara. Sila lihat JUNK/SPAM box jika anda tidak menerima emel pengesahan di inbox.

  Ahli Persatuan Usahawan Internet Malaysia (PUIM)

No. Pendaftaran: IM-140514-04731

Daripada Meja SOHO : Naz (Usahawan Maya)

Tarikh: 

Sebelum anda meneruskan pembacaan anda, apa kata jika anda menonton video di bawah ini. Semoga ianya akan menghasilkan 'LETUSAN PARADIGMA' kepada anda. Enjoy!!!


Ok, saya terus ke point utama... 

Anda mungkin telah pun mendengar cerita-cerita tentang kejayaan orang lain yang menjana pendapatan ribuan malah jutaan ringgit melalui Perniagaan internet. Saya pasti anda juga ingin berjaya seperti mereka bukan???

RAHSIA yang bakal saya dedahkan ini akan mengubah pandangan dan tanggapan anda terhadap dunia Perniagaan Internet dan yang lebih penting ia akan membantu anda menjana pendapatan darinya.

Perniagaan Internet merupakan salah satu cara pantas dan mudah untuk anda mencapai kebebasan masa dan kewangan.

 
"Great Work.. Panduan Asas Lengkap Untuk Permulaan Bisnes Online"

Apa yang saya boleh simpulkan tentang ebook Rahsia Bekerja Dari Rumah adalah ebook ini amat sesuai untuk sesiapa yang ingin bermula atau ingin mengetahui asas bagaimana untuk menceburkan diri dalam bidang online. Penuh dengan panduan asas atau idea untuk memulakan perniagaan internet  yang betul. Dengan tips untuk mencegah daripada ditipu program-program internet yang merapu yang hanya ingin mengaut keuntungan daripada anda tanpa anda mendapat pulangan modal yang keluar.

Ebook ini bukanlah ebook yang menerangkan langkah demi langkah tetapi idea untuk anda menerokai bidang perniagaan online atau internet yang semakin popular sebagai pendapatan tetap atau pendapatan sampingan masa kini. Saya yakin selepas anda membaca ebook ini anda akan pantas bertindak kerana anda sudah mengetahui apa yang perlu anda lakukan.  Apa pun Thumb Up untuk penulis Rahsia Bekerja Dari Rumah.


Rahimah Imabiz
http://www.pakarbuatblog.com
 

“Apakah Ciri-Ciri Perniagaan Internet?”

Ciri-ciri perniagaan internet

Bagaimana? Adakah anda masih berpendapat bahawa menjalankan perniagaan melalui internet merupakan sesuatu yang sukar? Tidak sebenarnya.. kerana anda tidak perlu mempunyai sebarang ijazah, tidak perlu berjumpa dengan orang, tidak perlu melobi untuk mendapatkan projek, tidak perlu menjadi pakar komputer, tidak perlu meredah kesesakan lalulintas, tidak perlu menggunakan modal yang banyak dan paling best, anda boleh melakukannya di rumah anda sahaja.

Tahukah anda untuk menjalankan sebuah perniagaan internet yang lengkap memerlukan kos yang lebih murah dari perbelanjaan petrol bulanan anda?

 
"Banyak Ilmu Baru dan
Strategi Yang Praktikal!"

Tahniah saudara Naz di atas usaha anda  mengeluarkan ebook 'Kerja Dari Rumah' ini.  Info dan panduan  yang dikongsikan lengkap dan menyeluruh.  Sesuai untuk sesiapa sahaja yang masih tercari-cari cara terbaik untuk menambahkan pendapatan harian dan berhasrat untuk memulakan perniagaan sendiri dari rumah.

Jujur saya katakan yang saya amat teruja dengan ebook ini. Banyak ilmu baru yang saya pelajari dan insyaallah saya akan praktikan antara strategi yang telah dikongsikan tersebut untuk memantapkan lagi perniagaan online saya.


Azmawati Zohri
http://www.mysabun.com
 

“Apakah Yang Bakal Anda Dapat Dalam Perniagaan Online?”

Inilah yang bakal anda nikmati

Bagaimana? Adakah anda sudah nampak apa yang bakal anda nikmati jika anda memulakannya dari sekarang? 

Ya... kehidupan yang diimpi-impikan oleh semua orang

Setiap orang termasuk anda yang tercari-cari peluang menjana pendapatan melalui internet tentu inginkan:-

  • Rasa kebebasan kewangan dan diri untuk pergi ke mana-mana, buat apa sahaja dengan wang yang banyak.
  • Boleh membayar dan melangsaikan segala hutang-piutang kad kredit anda, hutang PTPTN, loan kereta, dan loan rumah. 
  • Boleh pergi melancong ke mana-mana, dalam mahupun luar negara dengan adanya duit tambahan yang anda jana melalui internet.
  • Buat duit dengan lebih mudah, tak perlu nak penat-penat buat 'OT' yang menjauhkan anda dengan keluarga.
  • Anda buat duit tanpa perlu berjumpa dengan orang atau menghadiri sebarang meeting.
  • Yang lebih penting, anda mempunyai lebih banyak masa untuk beribadah dan berpeluang untuk memenuhkan akaun di tabung haji anda dengan lebih cepat.

Akan tetapi, NANTI dulu! Semua yang anda impikan itu bukanlah semudah yang seperti anda sangkakan.

 
"Jadikan Panduan Ini Sebagai Rujukan Utama Anda!"

Pada mulanya saya merasakan info yang terdapat di dalam pakej ini adalah sama seperti panduan lain. Jujurnya sangkaan saya meleset jauh. Saya adalah seorang online marketer yang sememangnya sepenuh masa menjalankan perniagaan menerusi internet. Jujurnya saya terkejut dengan isi kandungan pakej ini kerana pada pengamatan saya sungguh menguntungkan kepada sesiapa sahaja individu yang mahu menjana pendapatan menerusi langkah-langkah yang diajarkan.

Memang kena pada namanya "Rahsia Kerja Dari Rumah" yang mengajar dengan jelas bahawa seorang individu yang mengaplikasikan segala ilmu atau sebahagian darinya pasti akan mendapat income dengan hanya bermodalkan internet di rumah. Setiap pengajaran digarab dengan begitu jelas kerana ia mengajar bagaimana persediaan sebelum bermula sehingga anda boleh memiliki kemahiran pengurusan mengikut kehendak anda sendiri.

Terdapat pelbagai peluang yang boleh dijadikan pilihan untuk anda memulakan langkah anda menjana wang tanpa perlu mencari panduan lain. Pelbagai idea di luar jangkaan juga disediakan untuk tinggal dipilih sahaja dan  bertindak dengannya. Jika anda masih begitu skeptikal atau merasakan ianya sukar, penulis telah menyediakan jadual khas untuk anda memulakan langkah pada hari pertama anda untuk merialisasikan menjana wang hanya dari rumah secara online.

Saya amat mengesyorkan anda menggunakan panduan ini sebagai rujukan utama anda untuk menjadi salah seorang individu yang berjaya menjana pendapatan menerusi internet dengan selesa hanya dari rumah anda.


Zazali Nordin aka sharemalaysia
http://www.wealthytunecoaching.com
 

“Pengalaman Pahit Sebelum Saya Buat Duit Di Internet”

Saya sudah banyak kali melalui zaman kegelapan semasa mula berjinak-jinak dalam dunia internet bermula secara serius pada tahun 2005. Antara kenangan pahit saya adalah :-

  • Saya pernah tertipu dengan program-program scam. Adalah dalam dua tiga kali. Dapat duit kejap je, lepas tu terus lebur bila labur balik. Sampai saya jadi fobia bila sebut jer perkataan internet.
  • Nak start berniaga di internet, tapi tak tahu cara-cara nak bermula kerana tiada orang yang boleh guide saya.
  • Kurang jelas bagaimana nak memulakan perniagaan internet kerana saya sendiri masih teraba-raba pada ketika itu.
  • Saya tak tahu apa langkah-langkah yang diperlukan untuk menjana pendapatan pertama melalui perniagaan internet.
  • Sudah berhabis duit beli ebook tu, beli ebook ni untuk buat duit di internet, tetapi kurang berhasil kerana kebanyakannya 'ebook sampah'.
  • Saya banyak buat search tentang bisnes online tapi masih tak jalan-jalan pasal masa tu maklumat yang betul-betul sahih sukar diperolehi. Kebanyakannya SCAM.
  • Pada ketika itu saya tak tahu nak jual apa di internet. Masa tu sukar untuk mendapatkan ilmu tentang perniagaan internet yang sebenar. Otai-otai tempatan pun masih kurang.
  • Meluat dan ‘panas telinga’ dengan rakan-rakan dan saudara-mara yang asyi ajak join MLM. Katanya sistem auto pakai komputer. Bila saya join, dia orang push suruh cari downline padahal produk langsung tak jalan. Maaf, bukan tujuan saya untuk jatuhkan MLM, cuma kita perlu berhati-hati sahaja.
  • Pernah jual kerepek secara online tapi tak jalan pasal tak ramai orang guna internet masa tu. Boleh jual setakat kat kilang-kilang kecil dan ofis-ofis member saja. Last-last mana yang tak terjual saya kasi free jer kat kawan-kawan.
  • Akaun program pengiklanan online saya kena banned tanpa sebarang alasan. Rasa geram pun ada pasal dalam tu ada ribuan ringgit yang saya usahakan siang dan malam. 
  • Kena tipu dengan partner online saya. Perniagaan saya ketika itu semakin berkembang. Saya menguruskan pemasaran dan dia uruskan servis. Bila sekali tu dapat order yang di luar jangkaan, modal yang saya berikan terus lesap bersama-sama dengan orangnya. Sakit hati hanya Allah saja yang tahu.
  • Sampaikan saya buntu dan hampir-hampir give-up.

Kalau diikutkan memang banyak pengalaman pahit saya sewaktu mula-mula mengenali dunia perniagaan online ni. Tentu perkara-perkara di atas membuatkan anda runsing dan kurang yakin untuk meneruskan usaha anda dalam menjana pendapatan melalui internet. Hal ini akan membuatkan anda patah semangat untuk mengejar impian anda dan akhirnya... 

anda hanya meneruskan 'kehidupan' anda seperti biasa...

Usah risau, kerana anda tidak perlu melalui semua pengalaman pahit saya itu. Saya akan bimbing anda dengan cara yang paling simple tetapi berkesan. Saya amat-amat yakin anda boleh mengaut keuntungan melalui internet dalam masa beberapa bulan dari sekarang. Itu janji saya!

“Kegagalan Demi Kegagalan Yang Saya Tempuh Membuatkan Saya Semakin Hilang Semangat Sehinggalah Saya Menemui RAHSIA Ini!!!

Rahsia Kerja Dari Rumah

eBook Rahsia Kerja Dari Rumah

Ebook ‘Rahsia Kerja Dari Rumah’ ini adalah hasil dari gabungan kegagalan dan kejayaan saya sepanjang saya menjadi pemasar internet selama 12 tahun. Di dalamnya didedahkan bagaimana untuk menjadi seorang 'usahawan maya' yang sebenar dan cara-cara untuk memulakannya.

Anda juga akan didedahkan dengan topik yang dapat membantu anda untuk menjana wang online berdasarkan kecenderungan, minat dan pengetahuan yang anda miliki. Anda tidak perlu menjadi pakar komputer, anda hanya perlu jadi diri sendiri untuk menjana wang dari komputer.

 
"Panduan Yang Lengkap Untuk Memulakan Online Biz"

Tahniah sekali lagi. Saya sangat suka ebook ini, lengkap dengan panduan untuk mereka yang mahu memulakan bisnes internet.

Saya doakan semoga tuan terus succes, dan terus menulis untuk ebook-ebook akan datang.



Anys Idayu Zakaria
www.anysidayu.blogspot.com
 

“Apakah yang terkandung di dalamnya”

11 jenis perniagaan internet yang sah dan halal untuk anda jalankan.

Soalan-soalan lazim yang biasa ditanya tentang perniagaan online, jadi anda pasti akan mendapat gambaran yang lebih jelas.

Penipuan-penipuan yang sering berlaku di internet supaya anda boleh menjauhinya.

Kemahiran  yang diperlukan untuk setiap jenis perniagaan tersebut.

Tools yang diperlukan untuk menjadikan perniagaan itu beroperasi dengan sempurna.

Cara dan bagaimana untuk bermula dan mengekalkan perniagaan anda supaya anda sentiasa mendapat keuntungan secara berterusan.

Gambaran mendalam tentang jenis-jenis perniagaan internet yang sesuai dengan anda supaya anda boleh membuat pilihan yang tepat.

Jenis perniagaan yang manakah yang paling berpotensi untuk anda ceburi.

Pendedahan eksklusif tentang sebab-sebab mengapa anda harus jadikan perniagaan internet sebagai sumber penjanaan pendapatan tambahan anda.

Sumber-sumber di mana anda boleh mencari program-program perniagaan internet Malaysia dan luar negara. Ianya bagaikan ‘lubuk duit’ yang tidak ramai orang terokai.

Nasihat-nasihat yang berguna kepada anda untuk menjadi seorang pemasar internet yang benar-benar berjaya terutama sekali buat newbie.

Penerangan secara terperinci tentang perlukah anda mempunyai laman web sendiri. 

Pendedahan 6 strategi dan teknik penjanaan trafik untuk perniagaan internet anda

Anggaran modal yang diperlukan untuk anda memulakan perniagaan internet anda sendiri dan ianya sememangnya jauh lebih murah dari sangkaan anda.

Contoh-contoh perniagaan sama ada menjual produk digital atau fizikal yang boleh anda contohi.

101 idea perniagaan berupa perkhidmatan, produk fizikal dan digital yang boleh dijalankan atau sekurang-kurangnya memberikan anda idea untuk anda kaitkan dengan kepakaran anda.

Anda akan dibekalkan dengan panduan membina perniagaan internet anda dalam masa 57 hari. Anda boleh gunakannya untuk membina serta mengembangkan empayar perniagaan anda. Berkemungkinan besar anda tidak lagi memerlukan pekerjaan anda sekarang ini.

Dan banyak lagi....

Ini adalah panduan yang akan membuka mata dan minda anda terhadap dunia perniagaan internet yang sebenar

‘Rahsia Bekerja Dari Rumah’ adalah hasil dari pengalaman dan pengetahuan saya sendiri. Saya tidak bercakap kosong kerana selama 12 tahun ini, saya tidak pernah punch card, meredah trafik jem atau pulang lewat kerana saya bekerja dari rumah saya sendiri dan saya bahagia dengan cara ini.

“Jadi Berapakah Nilai Yang Perlu Di Laburkan Untuk Mendapatkan Panduan Ini?”

Jika diikutkan hati saya, saya ingin meletakkan harga sebanyak RM150 kerana panduan ini ditulis berdasarkan pengalaman dan pengetahuan yang saya dapat selama ini. Anda tidak perlu bersusah-susah seperti saya kerana hampir kesemua idea telah saya kongsikan di dalam eBook ini.

Tetapi saya tidaklah sekejam itu kerana ilmu itu pinjaman daripada Yang Maha Kuasa. Terfikir juga untuk memberikannya secara percuma, namun saya rasakan ianya hanya akan membuatkan ilmu itu menjadi tidak dihargai.

Dengan itu saya menawarkan nilai sebanyak...

RM150


RM100



RM90

RM80 


"Oppss, NANTI DULU... saya ada special bonus untuk anda! Sila scroll ke bawah lagi"

 
"Amat Sesuai Dibaca Newbies!!!!"

Syabas diucapkan kepada penerbitnya sebab ebook ini adalah bahan rujukan yang dicari-cari oleh newbies yang mahu menceburi bidang pemasaran internet.

Ebook ini bukan sahaja mendedahkan jenis dan peluang membuat duit di internet malah juga menyediakan cadangan, idea dan tip pemasaran berguna supaya mereka tidak "give up" separuh jalan. Yang paling "best" ebook ini juga disertakan "pelan tindakan 57 hari" step by step bagaimana anda boleh memulakan perniagaan internet pertama anda!


Boon
http://emelmatik.com
 

“Tahukah Anda 3 Daripada 5 Orang Rakyat Malaysia Merupakan Pengguna Internet?”

Ya, itulah kenyataan yang harus anda terima. Seramai 60% dari rakyat Malaysia adalah pengguna internet yang bersamaan dengan 17 juta orang pengguna. Ini belum lagi dikira jumlah pengguna internet di seluruh dunia.

Pengguna internet Malaysia

Ini bermakna 3 dari 5 orang yang anda jumpai di luar adalah pengguna internet. Jika anda mempunyai sesuatu yang bagus untuk ditawarkan, tidak mustahil mereka akan menjadi pelanggan anda. Anda tidak perlu pergi jauh-jauh, hanya menggunakan komputer dan talian internet di rumah anda sahaja. Bagaimana caranya? Saya akan dedahkan dalam ebook ‘Rahsia Bekerja Dari Rumah’ nanti.

“Jangan Bertangguh Lagi Kerana Ramai Orang Sudah Melakukannya Secara Senyap-Senyap Di Rumah Mereka Sendiri..”

Saya nasihatkan supaya anda tidak bertangguh kerana tawaran ini mungkin boleh berubah pada bila-bila masa sahaja. eBook ini boleh dipesan sekarang walaupun sekarang ini sudah menunjukkan jam 2.30 pagi dan anda tidak perlu risau tentang cara penerimaannya. Asalkan anda memiliki emel, eBook ini akan dihantar tanpa perlu menunggu lama.

Cuba anda lihat di mudah.my atau lelong.my. Berapa ribu orang yang menjual di sana? Ini belum masuk facebook, twiter dan sebagainya. Sambil-sambil bersosial, anda juga boleh buat duit sambil-sambil lalu saja. Pasal itulah ada orang yang kerjanya mengadap laptop atau hanphone saja dan tak memerlukan kerja makan gaji.

Lebih cepat anda bermula, lebih cepat anda mendapat hasilnya.

“Jumlah Pembeli Di Internet Semakin Hari Semakin Meningkat”

Pembeli di internet

Saban hari semakin ramai pengguna membeli menggunakan internet. Jumlah ini akan semakin meningkat dari hari ke hari. Ini kerana urusan menggunakan internet adalah mudah, selamat dan praktikal. Mereka dapat menjimatkan kos untuk perjalanan dan masa. Bayangkan anda boleh dapat cash terus masuk ke bank anda on-the-spot tanpa perlu tunggu hujung bulan. Jadi anda boleh rebut peluang ini sebaik yang mungkin.

“Perniagaan Dari Rumah Berasaskan Internet Semakin Hari Semakin Berkembang Pesat Dan Pastikan Anda Salah Seorang Dari Penggiatnya”

Jangan biarkan komputer dan internet anda terbiar begitu sahaja

Amatlah beruntungnya jika anda turut serta memeriahkan dunia perniagaan online kerana semakin ramai pengguna menggunakan internet sebagai pilihan mereka untuk berbelanja

Jumlah pengguna internet Malaysia sahaja sudah melebihi 17 juta orang. Jika anda mempunyai pelanggan seramai 0.01% sahaja dari jumlah itu... 

Maka anda boleh mengucapkan selamat tinggal kepada majikan anda!

Penyata Bank Syarikat Saya

Mungkin anda mampu mengumpulkan lebih banyak dari ini???

Adakah anda sudah bersedia memiliki 'Rahsia Kerja Dari Rumah' sekarang?

TEMPAH SEKARANG!

Nanti dahulu...ada sesuatu untuk anda...

Jika anda menempah sekarang, anda akan mendapat beberapa buah ebook super power yang boleh anda gunakan dalam menjana pendapatan yang tidak terhingga melalui internet!!! Anda boleh anggap ianya 'supplement' untuk anda.

Ianya Percuma Jika Anda Membuat Tempahan Sekarang!

eBook RahsiaUntukBerjaya

Rahsia Untuk Berjaya

  • eBook ini merupakan eBook sisipan di mana anda akan didedahkan dengan kebiasaan dan sikap-sikap yang perlu ada untuk menjadi seorang yang berjaya.

  • Anda boleh mengaplikasikannya dalam perniagaan baru anda supaya anda tidak mempunyai masalah luaran dan dalaman dalam mengharungi cabaran yang mendatang.

  • Terdapat 18 perkara yang perlu anda ketahui dalam pembentukan semula diri anda.

  • Ketahui bagaimana untuk mengelakkan diri dari menjadi orang yang gagal.

eBook RahsiaAffiliate

Rahsia Affiliate

  • eBook ini merupakah huraian lengkap tentang Pemasaran Affiliate.

  • eBook ini adalah pecahan dari 11 cara perniagaan dari rumah yang terkandung dalam eBook utama.

  • Saya menjadikan eBook ini sebagai sisipan kerana program affiliate merupakan satu perniagaan yang paling mudah untuk dilakukan.

  • eBook ini membincangkan tentang kelebihan menyertainya, jenis-jenis program, tools serta kemahiran yang diperlukan, bagaimana untuk bermula, kesilapan-kesilapan yang perlu dielakkan dan lubuk program affiliate yang para otai selalu pergi untuk buat duit.

  • Selain itu diterangkan juga tentang cara-cara untuk memasarkan produk-produk affiliate anda supaya anda mampu menjana keuntungan darinya.

eBook RahsiaBlog

Rahsia Blog

  • eBook ini akan membincangkan tentang perkara-perkara yang perlu ada untuk menghasilkan sesebuah blog.

  • Cara-cara menghasilkan isi kandungan yang berkesan juga ada diselitkan di dalam eBook ini.

  • Selain itu sikap menjadi seorang blogger juga dikongsikan.

  • eBook ini membincangkan cara-cara membina kerjaya melalui blog.

  • Perkara yang paling penting, anda akan tahu bagaimana untuk menjana pendapatan melalui blog dan program-program yang boleh anda sertai secara percuma

  • eBook ini juga ada membicarakan tentang teknik dan strategi pemasaran yang berkesan supaya anda mendapat keuntungan yang berganda.

Kesemua ebook-ebook di atas padat dengan panduan-panduan dan tips-tips yang sangat-sangat berguna buat anda. Anda akan berpuas hati dengan semua tawaran-tawaran yang saya berikan kepada anda. 

Jika tidak, anda dibenarkan membuat refund dalam masa 30 hari tanpa banyak soal.

 
"Pendedahan Idea Yang Tidak Pernah Anda Fikirkan!!!"

Ebook Rahsia Kerja Dari Rumah merupakan panduan, teknik,skill dan nasihat yang bijak serta penuh dengan informasi yang mudah difahami dan dipraktikkan. Satu-satunya ebook yang boleh mengubah minda anda terhadap perniagaan di internet.


Pandangan peribadi saya ebook ini sangat sesuai untuk siapa sahaja yang berminat untuk memulakan perniagaan internet atau yang sudah memulakannya kerana selain perkongsian panduan anda juga akan didedahkan dengan pelbagai idea yang mungkin anda tidak pernah fikirkannya.


Nazman
www.gurucyber.net
 

Untuk kesemua produk-produk ini, saya akan berikan harga istimewa kepada anda memandangkan anda benar-benar berminat untuk mendapatkannya. Jika tidak, masakan anda boleh sampai ke bahagian ini.

“Berapakah Pelaburan Yang Anda Harus Keluarkan?”

RM80.00

RM40.00

RM50.00

RM40.00

RM30.00

JUMLAH KESELURUHAN

RM240.000

Namun saya tidak mahu meletakkan harga setinggi itu kerana saya tahu anda benar-benar berminat untuk memilikinya. Saya mahu membantu anda supaya anda juga dapat turut sama memeriahkankan lagi alam perniagaan online yang begitu luas ini

Mana tahu anda akan menjadi Jutawan Internet 6 bulan dari sekarang?

9 Rezeki itu datangnya dari perniagaan...siapa yang tahu tuah anda?

Tawaran Istimewa untuk Anda

RM240.000

 RM57.00

ANDA JIMAT RM183.00

TEMPAH SEKARANG!

TEMPAH

(Terhad kepada 500 200 50 pembeli terawal sahaja)

Ini jaminan saya kepada anda

Ini jaminan saya kepada anda:

Sekiranya anda tidak berpuas hati dengan ilmu-ilmu yang terkandung di dalam ebook ini, kami akan memulangkan semula wang anda tanpa sebarang soalan. (Refund diuruskan oleh pihak ashadee.com)

Ashadee Technologies Sdn Bhd (1059689-T),
18A-4, Third Floor, Jalan 14/20,
46200 Petaling Jaya, Selangor.
Tel: +603.7954.5278
Fax: +603.7954.5277

Tempah sekarang:

  • Atau saya akan mengubah fikiran untuk menaikkan harganya pada bila-bila masa.

  • Atau berkemungkinan anda tidak akan menemui laman web ini lagi...

Pertimbangkan perkara ini...

Jadi bertindaklah sekarang...!!!


Ikhlas,

-Naz (Usahawan Maya)

Ahli Persatuan Usahawan Internet Malaysia (PUIM)

No. Pendaftaran: IM-140514-04731

P.S: Berapa jumlah pendapatan yang menjadi sasaran anda? RM300 sehari? RM500 sehari? RM1000 sehari? Berapa saja sasaran anda, anda akan dapat asalkan anda mengikut segala saranan dalam eBook ini.

P.S.S: Jika anda meninggalkan laman web ini begitu sahaja, maka anda akan melepaskan salah satu peluang keemasan untuk anda mengubah kehidupan anda. Inilah caranya untuk anda merancang persaraan anda dengan lebih awal lagi.

P.S.S.S: Apa yang anda boleh dapat dengan RM57? Isi minyak kereta pun tak sampai full tank. Ilmu tidak akan habis malah anda dapat membuat wang yang lain melalui ilmu tersebut.

P.S.S.S.S: Tindakan anda hari ini bakal mencorak masa hadapan yang anda impikan. BERTINDAKLAH SEKARANG!

Mahu menjadi agen affiliate kami? Search Rahsia Kerja Dari Rumah di ashadee.com